Som lekvár a Zselic szívéből:A som természetszerűen, a fenntartható gazdálkodás módszereivel termesztett „szuper élelmiszernek” minősíthető gyümölcs, mivel
- polifenol, antocianin és flavonoid tartalma hozzájárul a vérképző rendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez;
- igen jelentős C-vitamin forrás;
- fontos makro, mezo-és mikroelemeket tartalmaz.
Készítette: Tóth Péter kistermelő (Kistermelő regisztrációs száma: 13-01-T-0631) 7474 Zselicszentpál, Hegyalja utca 19.
Fogyasztható:
Összetétel: Húsos som, ivóvíz, cukor, pektin. Tartósítószert nem tartalmaz!
100g termék 75g húsos som felhasználásával készült.
Tárolás: Szobahőmérsékleten (18-22 ℃).
Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk és egy héten belül fogyasszuk el!